Bij Woonzorggroep Samen is ook de regenboogvlag gehesen

advertentie

Foto aangeleverd

REGIO – “We willen laten zien dat we binnen Samen niemand uitsluiten en iedereen verwelkomen”, aldus Hans Groenendijk, voorzitter van de Raad van Bestuur van Samen. “In onze organisatie hebben we veelal te maken met een kwetsbare oudere doelgroep. Voor hen is het belangrijk dat zij zo prettig, veilig en zinvol mogelijk hun leven kunnen leiden.

We zetten ons hier dagelijks voor in en respecteren culturen, geloofsovertuigingen, geaardheid en opvattingen, ook als die anders zijn dan de eigen. Dat geldt natuurlijk ook voor iedereen die bij Samen werkt of als vrijwilliger of mantelzorger aan Samen verbonden is.”

Over Woonzorggroep Samen
Woonzorggroep Samen is gevestigd in de gemeenten Schagen en Hollands Kroon. In en vanuit twintig locaties levert Samen zorg, behandeling en welzijnsdiensten, ook bij cliënten thuis. Woonzorggroep Samen staat voor comfortabel wonen, deskundige zorg en professionele behandeling. Samen zet zich er, met 1600 medewerkers en vele vrijwilligers, elke dag weer voor in om dit waar te maken. Met oog voor kleine dingen én een scala aan activiteiten.

De zorg is en blijft mensenwerk waarbij warmte en persoonlijke aandacht centraal moet staan. De cliënten van Woonzorggroep Samen gaan voor die persoonlijke aanpak. Overigens is Woonzorggroep Samen er niet alleen voor ouderen. Met professionele behandeling en revalidatie richt zij zich op volwassenen van alle leeftijden. Kijk voor meer informatie op www.woonzorggroepsamen.nl of bel 0224-211136.

advertentie