Beleefcentrum De Nieuwe Afsluitdijk

advertentie

HOLLANDS KROON – Bij Kornwerderzand wordt het Beleefcentrum De Nieuwe Afsluitdijk gerealiseerd. Hier wordt straks het verhaal verteld van het UNESCO Werelderfgoed De Waddenzee, de Vismigratierivier, de toekomstige Afsluitdijk en het IJsselmeer.

Het Beleefcentrum beperkt zich niet tot een traditioneel gebouw met daarin een informatiecentrum. Het wordt een totaalbeleving met daarin onderdelen die Kornwerderzand en de Afsluitdijk tot een bezienswaardigheid maken.

De Afsluitdijk is een rijke bron van verhalen. In de toekomst zullen er alleen nog maar meer verhalen bijkomen. Om u wegwijs te maken in deze verhalen ontwikkelen we een Beleefcentrum. Hier hopen we u kennis, ideeën en inspiratie te laten opdoen om van uw bezoek aan de Afsluitdijk een ware belevenis te maken. Wist u dat nu al jaarlijks zo’n 300.000 mensen de Afsluitdijk bezoeken? Hiervan komt meer dan een kwart uit het buitenland. We verwachten dat wanneer er meer te beleven is op de Afsluitdijk de bezoekersaantallen alleen maar verder gaan toenemen.

Bron en foto.: deafsluitdijk.nl

advertentie