Bedenk een naam voor de voetgangersbrug over de coupure in Den Oever

advertentie

Foto: Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier

DEN OEVER – Op 13 februari 2019 is de voetgangersbrug over de coupure geplaatst. Eind september 2019 wordt het project feestelijk opgeleverd en zal de dijk worden teruggeven aan de inwoners van Den Oever. Met een prijsvraag daagt Hoogheemraadschap iedereen uit om mee te denken over een naam voor de voetgangersbrug over de coupure.

Prijsvraag
De brug is een nieuw element van de coupure en een wens van veel mensen uit het dorp. Daarom wordt er gezocht naar een originele naam voor deze brug. Creatieve ideeën mogen worden doorgegeven via dit formulier op de website. Je mag de naam ook inleveren bij het projectkantoor, Voorstraat 20 in Den Oever (op werkdagen geopend tot 16.00 uur).

De sluitingsdatum van de prijsvraag is 15 juni 2019. Uit alle inzendingen worden de drie beste namen geselecteerd. Op de top 3 kan van 2 tot en met 13 september 2019 online gestemd worden. De naam met de meeste stemmen wordt uiteindelijk toegekend aan de brug. De inzender van de winnende naam wint een diner voor twee en wordt tijdens het eindevent uitgenodigd om de naam onthullen.

advertentie