Banenmarkt bij INTERFLOW Wieringerwerf

advertentie

WIERINGERWERF – Donderdag 14 december van 14:30 tot 17:00 uur en van 18:00 tot 20:00 organiseert Interflow een Banenmarkt. Tijdens deze middag en avond kun je zien en beleven wat onze jongens in de werkplaats van Interflow maken. Ben jij op zoek naar een leuke uitdagende baan binnen bouw en techniek? Kom dan naar de Banenmarkt en vind jouw nieuwe baan!

Banenmarkt
Donderdag 14 december krijg jij de kans om ons personeel in de werkplaats te ontmoeten en ze alles te vragen wat je maar wilt weten. Welke opleidingen hebben zij gevold, wat voor projecten lopen er en hoe is het eigenlijk om voor Interflow te werken? Je kunt kijken hoe wij werken, vragen stellen aan onze monteurs en de gezellige sfeer proeven. Ontdek of Interflow de werkgever is die bij jou past.

Rondleiding
Interflow is de enige partij binnen de markt dat vanuit de organisatie alle activiteiten binnen de keten aanbiedt, van advies, ontwerp, realisatie, productie tot beheer. Kom 14 december naar De Stek 15 in Wieringerwerf en loop door de fabriek waar operatiekamers, cleanrooms en Laminar Flow units worden gemaakt.

Vacatures
Bij Interflow staan verschillende vacatures open. Zo zijn wij onder andere op zoek naar nieuwe werknemers binnen werktuigbouwkunde, productie, ontwerp, elektrotechniek en nog veel meer. Wil jij werken binnen de sector Bouw en Techniek? Kom dan zeker naar de Banenmarkt van Interflow en vind jouw nieuwe baan.

Over Interflow
Interflow is een onderdeel van Royal BAM Group. Wij zijn een internationaal en toonaangevend specialist in schone lucht. De expertise van onze organisatie wordt ingezet om zowel personen als producten te beschermen tegen gevaarlijke luchtomstandigheden. Interflow is een deskundig partner bij de ontwikkeling, productie, realisatie, validatie, en beheer van cleanrooms, operatiekamers, steriele bereidingsruimten, en laminar flow units.

Je kunt vrijblijvend langskomen. Inschrijven is niet nodig.

bron en foto interflow.nl

advertentie