Avondvierdaagse Wieringen

advertentie

WIERINGEN – Van maandag 29 mei tot en met donderdag1 juni wordt de 55e editie van de Avondvierdaagse Wieringen gelopen. De organisatie is in handen van Soroptimistclub Wieringerland.

Vier avonden wandelen jong en oud over de wegen van Wieringen. Individuele wandelaars, in school- en verenigingsverband maar ook groepen die het gewoon gezellig vinden om met elkaar de wandelen of zich voorbereiden op andere meerdaagse wandeltochten, zullen van de partij zijn. Een prachtige mengeling aan deelnemers kriskras over Wieringen, die het evenement opnieuw tot een succes zullen gaan maken. Voor de best en origineelst geklede groep zijn, ook dit jaar prijzen beschikbaar gesteld.

Iedere wandelaar doet mee voor het goede doel, dit jaar EHBO Wieringen. Deze organisatie maakt al vele jaren de Avondvierdaagse mede mogelijk. De eerstehulpverleners verzorgen niet alleen de blaren bij wandelaars of andere kleinere letsels maar zijn ook in staat om spoedeisende hulp te verlenen in afwachting van professionele eerstehulpverleners als ambulance personeel.

Er kan een keuze worden gemaakt uit drie afstanden, 2 ½ , 5 en 10 kilometer. De voorinschrijving vindt plaats op maandag 22 mei, 19.00 uur, locatie Sportcomplex Belterlaan, Hippolytushoef. Kosten € 6,=. Inschrijven op de eerste avond is ook mogelijk, de inschrijfkosten zijn dan € 6,50. Iedere deelnemer ontvangt na afloop een medaille, met daarop het cijfer van het aantal gelopen Avond4daagsen. De eerste drie avonden wordt er tussen 18.00 en 18.30 uur gestart op het sportcomplex aan de Belterlaan. Voor de laatste avond, wanneer de wandelaars muzikaal worden ingehaald zijn de starttijden als volgt 10 km 17.45 uur en 5 km 18.30 uur. De 2,5 km om 19.15, zij verzamelen zich in de Koningin Wilhelminalaan te Hippolytushoef.

Soroptimistclub Wieringerland is een serviceclub in de gemeente Hollands Kroon. Soroptimisten staan voor de positieverbetering van vrouwen en meisjes overal ter wereld, zodat zij in staat zijn om op autonome en authentieke wijze een bijdrage te leveren aan de samenleving. De Sorren brengen geld bijeen door fundraising, voor regionale, nationale en mondiale projecten. De projecten passen binnen een centraal thema en worden eenmalig of voor meerdere jaren ondersteund.

Voor meer informatie en de routes: www.soroptimistclub-wieringerland.nl Het laatste nieuws is te volgen op de facebook pagina Avondvierdaagse Wieringen.

advertentie