Avondvierdaagse van start

advertentie

Foto's: Herman Loer

HIPPOLYTUSHOEF – Vele honderden lopers zijn vandaag weer gestart voor de 57e Avondvierdaagse over het voormalige eiland Wieringen. De organisatie is in handen van Soroptimistclub Wieringerland en er wordt gelopen voor Hospice Hollands Kroon.

Fotograaf Herman Loer liep niet mee maar maakte wel enkele foto’s van de lopers.

Het lokale goede doel is dit jaar hospice Hollands Kroon, het Tweede Thuis. De plannen voor het inrichten van het hospice op Westerland, zijn vergevorderd. Het Tweede Thuis is een initiatief van de stichting Hospice Hollands Kroon. Het doel is het realiseren van een huis als bijna thuis. Een huis waar mensen in alle rust en geborgenheid en ondersteund door hun dierbaren, professionele en vrijwillige zorg ontvangen en hun laatste levensdagen kunnen doorbrengen. Onze gemeente is nog een ‘witte’ vlek op de kaart als het gaat om deze zorg.

De Avondvierdaagse start op maan- tot en met woensdag tussen 18.00-18.30 uur voor alle lopers. Op donderdag geldt het volgende start schema: 10 km: 17.45 uur en 5 km: 18.30 uur. De 2,5 km verzamelt om 19.15 uur (niet eerder) in de Koningin Wilhelminalaan te Hippolytushoef.

advertentie