Auto vliegt uit de bocht

advertentie

Foto: Politie Heerhugowaard

HIPPOLYTUSHOEF – Donderdagmorgen 31 januari omstreeks 07:30 uur kreeg de politie een melding dat er een zwaar beschadigde auto stond op de Dubbelde Skeer in Hippolytushoef.

Deze auto was kennelijk met de gladheid uit de bocht gevlogen en had daarop een boom geraakt en had een hek kapot gereden.

Van de bestuurder ontbrak ieder spoor en deze had zich ook niet bij de politie gemeld. Na uitgebreid onderzoek, onder andere in het voertuig, kregen de agenten omstreeks 11:30 uur contact met een 22 jarige vrouw uit Middenmeer. Zij verklaarde de bestuurster te zijn geweest en uit paniek te zijn gevlucht.

Tegen de 22 jarige zal proces-verbaal worden opgemaakt voor het verlaten van de plaats van een ongeval. Bij het onderzoek in de auto zijn aanwijzingen aangetroffen die verband houden met de opiumwet. Het CBR zal om deze reden een onderzoek instellen naar de rijgeschiktheid van de 22 jarige vrouw.

De beschadigde auto is opgehaald door een berger en de gemeente Hollands Kroon is op de hoogte gebracht van het kapot gereden hek.

advertentie