Auto te water

advertentie

DEN OEVER – Zondag was een drukke dag voor de brandweer uit Den Oever. Deze dag moesten zij voor de tweede keer uitrukken. Ditmaal voor een voertuig te water.

Aanrijdend zou er volgens de meldkamer nog een persoon in het voertuig zitten. Omdat het een voertuig te water betrof hebben 2 personen van de ploeg direct een droogpak op de kazerne aangetrokken zodat ze bij aankomst direct kunnen inzetten in het water.

Ter plaatse gekomen troffen zij niemand meer in het voertuig aan en daarop hebben zij zoekslagen gemaakt in de sloot naar eventuele slachtoffers. Ook de mee gealarmeerde duikers zijn doorgereden zodat zij eventueel ook nog de sloot konden af zoeken.

Even later werd het duidelijk dat er voor 100% niemand meer was en konden de duikers en de hulpverleningsvoertuig van brandweer Wognum retour kazerne. Het voertuig is door de berger uit de sloot gehaald.

Volgens het Noord-Hollands Dagblad was er een persoon in de auto die is nagekeken door het ambulancepersoneel, maar hij hoefde niet mee.

Bron en foto: brandweer Den Oever

advertentie