Arker Boetje in grote nood (Audio)

advertentie

Foto: website Arker Boetje

MIDDENMEER – De stichting Diaconie de Ark die het Arker Boetje in Middenmeer beheert, verkeerd in grote financiële nood. De nood is zelfs zo hoog dat men na 8 jaar overweegt om de stekker er uit te trekken.

De stichting ondersteund zo’n 400 minima gezinnen met onder andere kleding, huisraad, laptops, fietsen en verder allerlei zaken die deze mensen met hun lage inkomen niet zelf kunnen betalen.

Zij ontvangen sinds kort jaarlijks een subsidie van € 5.000,- van Incluzio. Verder krijgen zij niets en zijn zij afhankelijk van giften en enkele sponsors op hun website. Als u vindt dat deze stichting door moet gaan met het ondersteunen van mensen met een minimale inkomen neem dan contact op met het Arker Boetje. Hier vindt u alle mogelijkheden wat u kunt doen. Het mag toch zo niet zijn dat in een welvarend land als Nederland nog mensen afhankelijk moeten zijn van anderen.

Misschien iets voor de politiek om dit op te pakken voor een soort subsidie. Want anders komen deze mensen toch weer op één of andere manier bij de gemeente terecht.

Elke bijdrage is welkom, aldus Anja de Jong-Kempeneers die zaterdag in Noordkopnieuws vertelde dat zij dringend meer geld nodig hebben voor het goede werk wat zij verrichten.

Audiofragent Anja de Jong-Kempeneers

advertentie