Arjan uit Breezand herenigd met Zuid-Afrikaanse vriendin in All You Need Is Love

advertentie

Foto: RTL / All You Need Is Love Kerstspecial

BREEZAND – Net zoals de kerstboom en het kerstdiner is de All You Need Is Love Kerstspecial (RTL 4) onlosmakelijk verbonden met de feestdagen. Ook gisteravond vloeiden de tranen weer rijkelijk en herenigde Robert ten Brink talloze mensen met hun geliefde uit het buitenland. Een van hen was Arjan uit Breezand, die zijn vriendin Thandi en haar vierjarige dochtertje Lacey uit Zuid-Afrika weer in de armen mocht sluiten.

Het stel leerde elkaar kennen tijdens Arjan’s vakantie in Kaapstad. De twee werden verliefd en hebben zelfs een bruiloft in de planning staan, maar het is een heel gedoe om alles te regelen. “We krijgen de visums aldoor niet voor elkaar”, verzucht de Breezander. “We doen ons best, maar het is lastig.”

Gelukkig hebben ‘Dr. Love’ en zijn team het voor elkaar gekregen om Thandi en Lacey naar Nederland te halen. “Wauw, dat is tof!”, aldus Arjan met tranen in zijn ogen. “Echt leuk, het is gelukt”, vult zijn moeder aan.

In de uitzending is te zien dat het drietal elkaar in de armen vliegt,  er wordt volop geknuffeld en gekust. “I’m so happy”, zegt Arjan tegen Thandi en Lacey. “Dit gaat een hele mooie kerst worden.”

advertentie