Als de rek eruit is!

advertentie

SCHAGEN – Alzheimer Café Schagen nodigt u uit op woensdag 11 april voor het onderwerp ‘als de rek eruit is’ Onze gastspreker is Peter de Wit, directeur van WonenPlusWelzijn en Humanistisch raadsman. Hij is een boeiend spreker en behandelt vanavond het onderwerp.

Mantelzorgers, partners, familie en betrokkenen starten met de allerbeste voornemens, liefdevol en met beloftes de zorg voor hun naaste met de diagnose dementie. Het moet zo goed mogelijk worden. Al gauw is het niet meer uit te leggen wat deze zorg zo complex maakt. Het wordt vaak een uitputtingsslag, met vallen en opstaan, met humor en schuldgevoel.

Wij verwelkomen u vanaf 19.15 uur met koffie en thee. Het onderwerp start om 19.30 uur. Na de pauze is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Tijdens de avond is er ook ruimte voor het uitwisselen van informatie met andere bezoekers.

Tevens kunt u op de informatietafel folders en andere materialen inzien. Op de bibliotheektafel vindt u allerlei boeken en DVD’s over dementie die u kunt lenen. De toegang is gratis, aanmelden is niet nodig. De avond wordt gehouden in: Zorgcentrum ‘de Bron’ Kogerlaan 36a Schagen.

Het Alzheimer café wordt georganiseerd in samenwerking met Alzheimer Nederland, afdeling Noord-Holland Noord, Geriant DOC-team (Dementie Onderzoek en Casemanagement) Woonzorggroep SAMEN, Wonen Plus Welzijn, Evean, Omring, muziekschool Metafuni en wordt financieel ondersteund door de gemeente Schagen.

 

advertentie