All American Cars for KiKa

advertentie

WIERINGERWERF – Op zondag 27 Mei organiseert Arie Bollhaar uit Anna Paulowna een Toerrit met loterij voor KiKa. De opbrengst gaat naar Stichting KiKa, een stichting die vernieuwend onderzoek doet naar kinderkanker. Het doel is om zoveel mogelijk Amerikaanse auto’s aan de start te krijgen.

Ook mensen die geen Amerikaanse auto hebben en toch mee willen doen aan de toerrit en Loterij zijn welkom, het gaat tenslotte erom dat er zoveel mogelijk geld in zamelen ,voor onderzoek dat er minder Kinderen hoeven te lijden aan die vreselijke ziekte, aldus Arie.

Deelname kost €20,- per persoon en dat is inclusief de lunch. Tevens kunt U loten á €2,50 per stuk kopen voor de Loterij met zeer veel mooie prijzen, dit alles voor Stichting Kinderen Kanker Vrij (KiKa) voor nieuw onderzoek. Het evenement duurt van 10.00 tot 18.00 uur. Tussen 10.00 en 11.00 uur kunnen de deelnemers zich inschrijven.

Om elf uur start men met het eerste gedeelte van de rondrit en dat duurt ongeveer anderhalf uur. Met de rit kom je o.a. door Winkel, Barsingerhorn en Anna Paulowna en in totaal is hij 70 km lang.

Het adres waar dit alles plaats vind is op de Schelphorst in Wieringerwerf, voor info en aanmelden mail naar: a.bollhaar@telfort.nl of bel naar 06-41835707.

Wilt u nu al Arie steunen met zijn actie dan kan je nu al een bedrag overmaken op bankrekening NL10 INGB0688516122 t.n.v. A.J. Bollhaar.

Zaterdag 26 mei hoor meer over deze actie in Noordkop Nieuws op Noordkop Radio want dan bellen we met Arie Bollhaar.

 

Noordkop Radio - Uitzending Gemist

advertentie