Aldi Wieringerwerf opent haar deuren!

advertentie

WIERINGERWERF – Vanmorgen heeft Filiaalleidster Jessica de Graaf samen met wethouder Theo Groot de nieuwe Aldi in Wieringerwerf geopend. Wie Wieringerwerf binnen rijdt kon er niet omheen!

Overal hangen vrolijke ballonen richting de nieuwe Aldi winkel in Wieringerwerf deze met een nieuwe inrit naar de Schipperskade. Bij de opening was het gelijk al gezellig druk, mede ook omdat de eerste 400 klanten bij aankoop van minimaal € 10 euro een kraslot krijgen waarmee prijzen gewonnen kunnen worden.

NIEUWBOUW
Het valt meteen op dit nieuwe gebouw is helder, overzichtelijk en ruim. De breede winkelpaden bieden alle ruimte om rustig boodschappen te doen. De ledverlichting biedt beter zicht en meer sfeer en samen met de nieuwe bewijzering is alles nog sneller te vinden.

BAKSTRAAT
Nieuw in Wieringerwerf is de bakstraat met vers afgebakken broodjes de geur van versgebakken brood kwam je tegemoet. Met onder andere meergranenpuntjes, mueslibollen en vloerbroden die zelf te snijden zijn met de broodsnijmachine.

FOODTRUCK
Tijdens deze opening kan je gratis proefen wat Aldi te bieden heeft bij onze foodtruck. Hier bereiden de Aldi chefs de hele dag heerlijke hapjes met verse ingrediënten die rechtstreeks van onze vis-, vlees-, groente- en fruitafdelingen komen!

 

Foto.: aangeleverd aldiopent.nl

advertentie