Afscheid Pastor I. W. Tilma

advertentie

REGIO – Pastor Tilma vertrekt uit de parochie Wieringen/Wieringermeer. Hij zal de zuidelijke Vijfhoek en de parochie Tuitjehorn onder zijn hoede krijgen. Op zaterdag 10 november heeft hij, om 19.00u in de H. Hippolytuskerk in Hippolytushoef, zijn laatste viering op Wieringen. Na afloop is er in de kerk,  tijdens een kop koffie of thee gelegenheid de pastor de hand te drukken.

Zondag 11 november is zijn afscheidsviering om 10.00u. in de “Maria Sterre der Zee” kerk te  Middenmeer. Aansluitend, omsteeks 11.30 uur, is er voor iedereen receptie in “de Meerbaak” aan de Prof. ter Veenweg te Middenmeer. Een ieder is van harte uitgenodigd bij een van de vieringen aanwezig te zijn.

Mocht u persoonlijke herinneringen aan Pastor Tilma hebben, is het leuk  deze op een A4tje te schrijven en aan te leveren voor de viering in Middenmeer, daar worden ze verzameld  en aan de pastor aan geboden.

Bent u niet in de gelegenheid in de viering te komen maar wel een A4tje willen inleveren, kan dit bij het parochie secretariaat te Wieringerwerf.

advertentie