Afran Groenewoud van D66 stelt zich voor (VIDEO)

advertentie

Foto aangeleverd

HOLLANDS KROON – Afran Groenewoud is mijn naam. Voor de liefde verhuisde ik naar Wieringerwaard. Ik werk vanuit huis als bedrijfsadviseur, heb een kinderboek geschreven en ben lid van de vrijwillige brandweer in mijn dorp.

Door daadwerkelijk met mijn jonge gezin in de Noordkop te wónen zijn mijn ogen geopend. Energietransitie, arbeidsmigranten en bereikbaarheid, maar ook woningbouw en asbestdaken: sinds ik Hollands Kroon mijn thuis noem begrijp ik uit eerste hand de impact van provinciaal beleid op specifiek de Noordkop. Hier doet, bijvoorbeeld, iedere bushalte en iedere starterswoning er écht toe. Mijn woonervaring in de Noordkop is daarom een onbetaalbare toevoeging op mijn politieke ervaring, eerder in de Amsterdamse stadsdeelraad.

De Noordkop moet vanwege haar unieke karakter vertegenwoordigd zijn binnen de D66 Statenfractie. Deze mooie streek, haar natuur, ons woongenot en onze economische potentie moet worden gekoesterd. Daarom heb ik me, als trotse inwoner van de Noordkop, kandidaat gesteld voor Provinciale Staten. Ik sta op nummer 9 op de lijst van D66. Een stem op mij betekent invloed voor de Noordkop in onze provincie. Invloed op de toekomst van u, van mij en van onze kinderen.

advertentie