Adverteren bij Noordkop Nieuws of Noordkop Radio

Adverteren op RTV Noordkop,

Als ondernemer heeft u er natuurlijk baat bij dat uw naamsbekendheid in de regio zo groot mogelijk is. We hoeven u immers niets te vertellen over het belang van het winkelen bij lokale ondernemers. Voor het benutten van middelen om uw naamsbekendheid te vergroten en het wijzen op speciale acties zijn er diverse mogelijkheden, waarvan u er waarschijnlijk al jaren enkelen gebruikt. Maar heeft u al eens gedacht aan adverteren via uw lokale omroep? Adverteren via de radio en televisie bij u in de buurt, is aantrekkelijker dan u wellicht denkt. We hebben de belangrijkste redenen voor u op een rijtje gezet:

U bereikt uw doelgroep

Door te adverteren via uw lokale omroep bereikt u precies diegene waar u als ondernemer op mikt: thuis, op het werk en onderweg. Radio is mobiel, dus altijd in de buurt van de luisteraar, zowel op Hollands Kroon als in de regio. Heeft u al eens nagedacht over het adverteren op de televisie? Noordkop Nieuws is het medium bij uitstek om uw acties, prijsaanbiedingen e.d. onder de aandacht te brengen bij alle huishoudens via de TV. Tot voor kort, was het alleen mogelijk om voor grote bedragen via regionale of landelijke omroepen te adverteren. De komst van reclamemogelijkheden via de lokale omroep maakt het ook voor de kleinere en regiogebonden bedrijven mogelijk, hier nu ook optimaal gebruik van te maken.

Radio en TV zijn flexibel

Vandaag een idee, morgen in de lucht! Voor uw commercial kunt u radio en TV snel en flexibel inzetten.

Radio en TV scoren

Voor luisteraars en kijkers zijn de commercials deel van het programma. Zappen komt niet voor. Met een helder en overwogen programmering richten Noordkop Radio en Noordkop Nieuws  zich op de doorsnee bevolking van Hollands Kroon. Daarbinnen zijn de doelgroepen ‘Boodschappers’ en ‘Boodschappers met kinderen’ goed vertegenwoordigd.

De radio is onmisbaar in de mediamix

Nederlanders luisteren gemiddeld 4 uur per dag naar de radio. Dit betekent dat er meer radio wordt geluisterd dan dat men de krant leest of televisie kijkt. Als geen ander medium kan adverteren via de radio worden gebruikt ter ondersteuning van direct-mail of krantadvertenties. In combinatie met radioreclame vergroot u het effect van advertentiecampagnes en imagebuilding.

Herhaling is de kracht van reclame

Geen ander medium stelt u in staat een hoge contactfrequentie te bereiken met een relatief laag budget. Op deze manier kunt u met een minimum aan kosten een maximale naamsbekendheid opbouwen. De tarieven voor advertenties via Noordkop Radio en Noordkop Nieuws zijn gebaseerd op een hoge herhalingsfactor.

Concurrerende prijzen

Gelet op de prijzen die wij hanteren voor de diverse advertentiemogelijkheden en het bereik van onze omroep, is adverteren op de radio en televisie een aantrekkelijk alternatief geworden. Wanneer u interesse heeft in een combinatie van radioreclame via Noordkop Radio en tv-reclame op Noordkop Nieuws, dan kunnen wij u een aantrekkelijk combi-tarief bieden. Wij kunnen, indien nodig, uw radio commercial en kabelkrantadvertentie produceren of dit voor u laten doen. Ook hier in kunnen wij u adviseren. Zoals gezegd, kunt u met het uitzenden van een spot uw boodschap aanpassen zoals u het graag wenst.Graag neem ik een en ander persoonlijk met u door, zodat wij een passende oplossing voor uw reclamewensen kunnen bieden, met daaraan gekoppeld ook de juiste prijs.

Heeft u in de tussentijd vragen dan kunt u met mij contact opnemen op de volgende manieren:

Telefoon:      06-376 52 781 of verkoop@rtvnoordkop.nl

Uw media adviseur.

Gerard Reis