Activiteiten in de Cultuurschuur

advertentie

WIERINGERWERF – In de maand december is de hal van de Cultuurschuur ingericht als historisch museum. Het Historisch Genootschap viert haar 25ste verjaardag deze maand en tonen de prachtige maquettes uit 1930 van de Wieringermeerboerderijen, oude schoolplaten en landkaarten en allerlei huishoudelijke spullen van toen.
Bovendien staat de wensboom weer in de hal. Iedereen die dat wil kan er een wens voor 2018 inhangen.

17 december de familie kerstfilm ArthurChristmas.

Hoe kan de Kerstman in één nacht al die miljarden cadeaus afleveren? Met een leger van een miljoen strijdvaardige elfen en een groot bestuurscentrum met de laatste technische snufjes onder het ijs van de Noordpool! Dus hoe kan deze ongelofelijke operatie één kind vergeten? De zoon van de kerstman trekt zijn plan. Zaal open 14.15, aanvang 14.45, €4

Ook op 17 december in de theaterzaal het toneelstuk VERDEELD;

Te zien en horen zijn Karin Gaasbeek en Jacolien van Kooten in de rollen van Marijke en Christien, dochters van een moeder met de ziekte van Alzheimer. Het stuk vertelt het verhaal van twee zussen die de zolder van hun overleden ouders opruimen. Een voorstelling over verdeelde gevoelens. De verhalen bij het verdelen van de spullen, maar ook de relatie tussen de zussen zorgen voor veel herkenning. Aanvang 15.00 uur, kaarten kosten €10.Reserveren kan bij secretaris@decultuurschuur.nl of bij de balie, 0227820784.

23 december gaan we de kerst in met een optreden van Linde Nijland. Een sfeervol concert van een folkzangeres, sing-a-songwriter met kristalheldere stem. Aanvang 20.00 uur. Kaarten á € 10 zijn te reserveren bij secretaris@decultuurschuur.nl of bij de balie, 0227820784.

advertentie