Activiteiten Cultuurschuur

advertentie

WIERINGERWERF – De hele maand november is er in de centrale hal en bij de receptie nog de dubbel-expositie van Fanja Jochems en Barbara van ~Tergouw .Twee regionale kunstenaars die met gebruik van allerlei verschillende technieken hun gedachten op het doek weten te krijgen, zeker de moeite van een bezoekje waard.

Vrijdag 24 november kunt u bij dorpsvereniging de Ruimte weer naar hartenlust koppelklaverjassen. Aanvang 19.30 uur.

Ook vanavond, in het filmhuis de film Departures, over een cellist die noodgedwongen in de uitvaartwereld aan het werk gaat en zo tot inzicht komt waar het leven echt om draait. De zaal is om 19.30 uur open en de film start om 20.00 uur. De entree bedraagt €5.

Het hele weekend presenteert Liaison Studio het zangspektakel “A night at the movies”.  Na het succesvolle “Musical melodies”afgelopen voorjaar nu een prachtige avond/middag met de mooiste filmmuziek. Alles live gezongen door Edith Numijer, Michelle de Jong en Wessel Braaf.

Op vrijdag en zaterdag is de aanvang 19.30 uur, op zondag om 14.30 uur.  Kaarten zijn te verkrijgen via www.anightatthemovies.nl en kosten €10 in de voorverkoop en €12.50 aan de zaal.

Zaterdagavond is er Ska-muziek te beluisteren in De Dukdalf, met o.a. de band Andere Koek. We beginnen om ongeveer 21.00 uur en gaan door tot in de kleine uurtjes.

Op 27 november houdt Laura Heuvelmans haar eerste informatie-avond over Essentiële Oliën, voor alle informatie kunt u terecht bij laura@linns.nl

De dinsdagmorgen is de theaterzaal altijd bezet door Advendo, na de Soepele Mannen om 9 uur volgen om 10 uur de Powervrouwen, de koffie na afloop in de centrale hal is onverbrekelijk verbonden met deze groepen.

Dinsdagavond 28 november is er de jaarvergadering van het Historisch Genootschap, na het huishoudelijk gedeelte is er de vertoning van een prachtige film : “Herwinnen door werken” over de verwoesting en wederopbouw van o.a. de Wieringermeer. Eye-curator Rommy Albers verzorgt de inleiding bij deze film, die bovendien begeleid wordt door live pianospel…oude tijden herleven!

Vrijdagmiddag 1 december staat bij de Tweede Helft weer in het teken van de bingo, als altijd zijn er weer mooie prijzen te winnen.

Ook op vrijdagmiddag 1 december de aftrap van de Taalschuur. Na afronding van de inschrijving starten in de Cultuurschuur Nederlandse lessen voor vluchtelingen die bij ons zijn komen wonen. De lessen zijn op vrijdagmiddag 1-12, 8-12, en 15-12 van 14.00 uur tot 15.30 uur. U bent van harte welkom!
Wanneer u lessen volgt bij Fiolet, wilt u dan uw leerboek meenemen?
In januari gaan we verder met de lessen, die data krijgt u nog van ons.
Vriendelijke groeten, Anneke, Ria, Gré en Ria
والآن ونحن ذاهبون لبدء مع الإخطارات ضمن دورات اللغة. الفئات 1-12، 8-12 و 15-12 بعد ظهر يوم الجمعة من 02:00 م إلى الساعة 15.30. أنتم مدعوون وديا! عندما كنت الدروس في فيرلي، يرجى إحضار الكتاب المدرسي الخاص بك؟ في كانون الثاني/يناير، نواصل مع الدروس، التي يعود لك سوف تلقي منا. مع أطيب التحيات، انيكي، ريا، وتعرب، وريا

advertentie