Activiteiten Cultuurschuur Wieringerwerf

advertentie

WIERINGERWERF – Het programma van aankomende week bij de Cultuurschuur zit weer boordevol met activiteiten. De intocht van Sint Nicolaas, Klaverjassen bij de Ruimte, film kijken in het filmhuis en in het weekend het zangspektakel “A night at the movies”.

De hele maand november is er in onze centrale hal en bij de receptie nog de dubbel-expositie van Fanja Jochems en Barbara van ~Tergouw . Twee regionale kunstenaars die met gebruik van allerlei verschillende technieken hun gedachten op het doek weten te krijgen, zeker de moeite van een bezoekje waard.

Iedere woensdagmorgen houdt de Wooncompagnie van 10.30 tot 11.30 uur in ’t Stekkie een inloopspreekuur voor de bewoners van de Patrijsstraat die er met hun vragen en opmerkingen terecht kunnen.

Op zaterdagmiddag 18 november is t weer een drukte van belang bij het bordes van de Cultuurschuur, dan organiseert Dorpsvereniging De Ruimte namelijk weer de traditionele intocht van Sint Nicolaas. Om ongeveer 14.00 uur wordt hij verwacht op het bordes van de Cultuurschuur en na een ronde door het dorp zal hij zijn opwachting maken in de raadszaal om daar een gezellige bijeenkomst te hebben met de kinderen. Ook goochelaar Dennis zal van de partij zijn. Met een entreekaartje, uitgedeeld op de scholen kunnen de kinderen naar binnen om erbij te zijn. Voor informatie kunt u altijd bellen met Caroline Betjes, 0621554467

Op 18 november ’s avonds alweer een activiteit voor de jeugd, de film Spokenjagers in ons JeugdFilmhuis – Tom en Hugo worden vrienden en samen met de professionele, maar werkloze, spokenjager Hedwig Kummelsaft, willen ze de geesten bestrijden. Deze film is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. We beginnen om 19.00 uur , entree bedraagt € 4,-

Op 24 november bij dorpsvereniging de Ruimte kunt u weer naar hartenlust koppelklaverjassen. Aanvang 19.30 uur.

Op 24 november in het filmhuis de film Departures, over een cellist die noodgedwongen in de uitvaartwereld aan het werk gaat en zo tot inzicht komt waar het leven echt om draait.De zaal is om 19.30 uur open en de film start om 20.00 uur. De entree bedraagt €5.

Op 24, 25 en 26 november presenteert Liaison Studios het zangspectakel “A night at the movies”. Na het succesvolle “Musical melodies”afgelopen voorjaar nu een prachtige avond/middag met de mooiste filmmuziek. Alles live gezongen door Edith Numijer, Michelle de Jong en Wessel Braaf. Op vrijdag en zaterdag is de aanvang 19.30 uur, op zondag om 14.30 uur. Kaarten zijn te verkrijgen via www.anightatthemovies.nl en kosten €10 in de voorverkoop en €12.50 aan de zaal.

advertentie