9e Bedrijventoernooi bij CV Wieringermeer

advertentie

Web-banner-BBHK-728x90px

SLOOTDORP – De negende editie van het bedrijvenvoetbaltoernooi Wieringermeer komt steeds dichterbij. Het bedrijventoernooi vindt dit jaar plaats op vrijdag 8 september.

Negen teams hebben zich tot nu toe aangemeld. De bedrijven die zich hebben aangemeld zijn titelverdediger Abuco, Billy’s Barservice, HGG, AB Vakwerk, Heddes bouw en ontwikkeling, Wijkteam Hollands Kroon, Sandfirden, Triple A logistics en CAV Agrotheek, voor het mooie zijn dat er een aantal te kort.

Heb je nog geen uitnodiging ontvangen en wil je wel met een bedrijventeam meedoen laat het dan snel weten! Aanmelden kan via sponsoring@cvwieringermeer.nl

Ben je geïnteresseerd?
Hieronder volgt een korte uitleg: We spelen zoals ieder jaar een toernooi met bedrijventeams. Op halve veldjes, 7 tegen 7. We starten vrijdag 8 september aan het begin van de avond. Ook voor deze editie doen we ons best op 16 teams op de been te krijgen, voor 4 poules van 4 teams. Zodat ieder team minimaal drie wedstrijden zal spelen.

CV Wieringermeer is op zoek naar bedrijventeams die het leuk vinden om na afloop gezellig in de kantine te blijven nazitten voor een praatje, een hapje en drankje. Het liefst teams uit de gemeente Hollands Kroon. De deelname aan het toernooi is kosteloos, de kosten voor het buffet zijn 10 euro per persoon.

advertentie