6de Karper Jeugddag

advertentie

ENKHUIZEN – Donderdag 2 mei organiseert Treffers-Fishing uit Nieuwe Niedorp voor de zesde maal de jeugdkarperdag. Deze jeugddag is bedoeld om de jeugd meer bekend te maken met het karpervissen in het algemeen. Het is geen wedstrijd maar een gezellige informatieve en actieve dag voor de jeugd.
De jeugdige deelnemers in de leeftijdscategorie 7 t/m 15 jaar  worden begeleid door leden van het Treffers – Fishing Team, leden van de HSV Ons Genoegen en door medewerkers van de diverse sponsoren die belangeloos meewerken aan deze dag.

Nationale Karper Dames Team
Iedereen vist deze dag met 1 hengel, dit om niet te veel hengeldruk te hebben, en om iedereen een beetje de ruimte te geven. Ook op deze jeugddag zullen er dames van het Nationale Karper Dames Team aanwezig zijn.

Deze dag wordt gehouden op de Visput in Enkhuizen en zijn de hengelaars te gast bij de HSV Ons Genoegen. De visvijver is ongeveer 4 hectare groot en heeft een diversiteit aan karper in zowel gewicht als in soorten. Ook zwemmen er een aantal meervallen wat weer leuk is voor de bijvangsten. Het adres van de Visput is; Het Witte Hert 3 – 1601 MJ Enkhuizen. Meedoen of informatie bel dan met Johan Treffers 0226- 756 363.

advertentie