De eerste Binnenroute in de Wieringermeer

advertentie

WIERINGERMEER – De BinnenRoute is een nieuw evenement van stichting Cultuur binnen de Dijken dat op zondag 19 mei zal plaatvinden. Op 17 bijzondere locaties in de dorpen en buitengebieden van de Wieringermeer, worden de deuren voor het publiek opengezet. Jong en oud worden op elke plek verrast door doorlopende korte voorstellingen van artiesten, die binding hebben met de omgeving .

De Binnenroute telt 17 optredens op 16 locaties in de Wieringermeer. Er zijn 3 routes en die je kan afleggen met de fiets of met de bus, want er rijden 7 bussen om iedereen te vervoeren. Een bus die speciaal rijd voor ouderen die is helaas al VOL.

Vanuit de Cultuurschuur kunt u de fiets pakken of vanaf 13:30 uur elk half uur in bussen stappen. Deze bussen rijden langs de drie verschillende routes. Bij de meeste locaties is het max. aantal bezoekers per keer 25 personen. Op sommige plaatsen kunt u ook nog exposities bekijken of bijvoorbeeld een consumptie kopen. Er is de mogelijkheid om tijdens De BinnenRoute meerdere routes te volgen.

Meer informatie of de laatste kaarten bestellen kan op via stichting@cultuurbinnendedijken.nl 

advertentie