5 gelijke dagen model bij Het Baken

advertentie

WIERINGERWERF – De scholen zijn weer begonnen en Het Baken is gestart met het 5 gelijke dagen model wat inhoudt dat de kinderen van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 14.00 uur op school op zijn. Er wordt gezamenlijk in de eigen unit met de leerkracht gegeten waarna er daarna ruimte is om vrij te spelen.

 Het is voor de iedereen wennen zo’n verandering, maar dit went toch ook weer snel omdat het ritme van de dag veel rust en ruimte biedt. Daarnaast krijgen de kinderen van groep 3 tot en met 8 vanaf heden gymles van een sportinstructeur van Sportservice Schagen; Rina Blondeau.

De eerste week na de schoolvakantie was een methode loze week. Dat betekent dat er veel tijd besteed is aan het elkaar leren kennen en het doen van activiteiten met als doel een goede groepsvorming tot stand te brengen. Op deze manier kon de nieuwe groepsleerkracht van unit 4,5,6, Noortje Cals, ook de school en de groep beter leren kennen.

Een gezellige eerste leerweek voor Het Baken was dus een feit. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de school 0227-603466, www.kopwerk.nl of terecht op onze facebook.com/basisschool.hetbaken

advertentie