3e Obstacle Run Hollands Kroon

advertentie

Kolhorn – Obstacle Run Hollands Kroon wordt na het succes van vorig jaar voor de 3de keer georganiseerd. De gemeente Hollands Kroon is de official host van Obstacle Run Hollands Kroon. Het College van Burgemeester en Wethouders nodigt u uit om deel te nemen aan de Obstacle Run Hollands Kroon.

Op zaterdag 27 augustus zal het havenstadje Kolhorn dat vroeger aan de Zuiderzee lag in het teken staan van de Obstacle Run een ruig parcours met meer dan 38 obstakels wordt er gestreden om de bokaal in de vorm van een “Staverse Jol”; een klein zeilschip. De “Kolhorn 44” is zo’n Staverse Jol en als één van de weinige bewaard gebleven uit de noeste generatie ansjovisvissers.

Obstacle Run Hollands Kroon is niet compleet zonder de nodige hoeveelheid gezelligheid en muziek. Een gezellig ingericht evenemententerrein op de ijsbaan zal het centrum zijn van het evenement. Met een feesttent met live muziek en verschillende kinderactiviteiten en een lekker cateringaanbod zal het een gezellig waterweekend worden voor iedereen!

Voor meer info en of inschrijven ga je naar de website www.obstaclerunhollandskroon.nl

advertentie