37e Lentetuin is Geopend (video verslag)

advertentie

Web-banner-BBHK-728x90px

Vanmiddag is de Lentetuin voor de 37e keer geopend in Breezand door gedeputeerde Jaap Bond van de provincie Noord-Holland en geboren Volendammer. De bloemenmeisjes van de Lentetuin zorgden voor een klinkende bel, die refereert aan de beroemde klokkenpaal van Volendam

Thema van de Lentetuin is dit jaar is Volendam´Lentetuin vangt Palingsound´

Ceremoniemeester Nick Broersen begon de opening van de Lentetuin, waarna de speeches van de voorzitters Frank van den Hoek (Bolbloemenshow) en Jarno Leijen (Expo) ter gehore werden gebracht.

Wethouder Theo Meskers van de gemeente Hollands Kroon had nog een boodschap voor de bollentelers in de regio. “Laat bloemen langer op het veld staan. Dat is beter voor het toerisme”, zei Meskers.

Gouden Bolbloem voor W. van Lierop & Zn
Wethouder Theo Meskers van de gemeente Hollands Kroon mocht dit jaar deze prijs overhandigen. Dit jaar heeft W. van Lierop & Zn deze prestigieuze prijs gewonnen met de combinatie tulp ‘Ready’, Muscari ‘Grape Ice’ en narcis ‘Apricot World’.

Donderdag hebben wij het laatste interview in de reeks van aanloop naar de Lentetuin met bollenkwekers bedrijf W. van Lierop & Zn. 

Noordkop Nieuws Video | Noordkop Televisie

advertentie